UITZENDTECHNIEK

In de loop van de jaren hebben we de nodige ervaring opgebouwd. Ontzorgen is één van onze sleutelwoorden. Vanuit onze historie zijn we begonnen net als velen in dit vak bij de lokale omroep.  Mede daardoor hebben we verschillende keren als producent opgetreden van televisieprogramma's. Van businessprogramma op verschillende lokaties tot tv studio's. Vanuit hier is de vraag uitstaan om het gehele traject uit handen te nemen.

Voor Kijk Almere verzorgen we de totale Uitzendtechniek. 24 uur per dag verzorgen we de complete uitzendstraat. Hiervoor maken we complete uitzendlijsten, commercialblokken en bieden we live voorzieningen om live verslag te doen op de zender. Hiervoor leveren we uiteraard maatwerk en de nodige voorbereiding. 
Ontzorgen is hierbij belangrijk en flexibiliteit. Geen dure huur van studio's, serverruimtes en investering in dure broadcast equipment. AV Facilities heeft alles in huis! Dit is ideaal voor lokale omroepen, maar ook voor vakantieparken, ziekenhuis omroepen, beursjournaals, events etc.

Vraag meer informatie op via contact.

Kijk online mee om een indruk te krijgen van de zender via onderstaande link:

Kijk Almere

© 2019 AV FACILITIES

  • Facebook Clean