Regiewagen

AV Facilities beschikt over twee luxe regiewagens  voor de perfecte registratie van uw events, congressen, theatervoorstellingen, concerten en televisieprogramma's. Onze regiewagens zijn compleet uitgerust met alle video en audiofaciliteiten die u maar kunt wensen. 

Wat dacht u van een portofoon bij uw productie medewerkers of een oortje bij uw presentator of dagvoorzitter. Deze kunt u zelf bedienen en zolive uw event regisseren. AV Facilities is zelfvoorzienend en beschikt over allerlei handige faciliteiten als 4G Internet, autocue voor op het podium ofvoor de camera. 

Een specialiteit van ons is het verzorgen van livestreams. Hier komt veel bij kijken, naast een stabiele verbinding, goed afgedekte beeld en geluidsrechten en een beschikking over voldoende slots om een enorme toeloop van kijkers te kunnen waarborgen. Ervaring, expterise en kennis komt hierbij kijken.

Een schat aan mogelijkheden en teveel om hier zo te noemen. Bekijk onze faciliteiten van de regiewagen via de handig te downloaden PDF.

 

© 2019 AV FACILITIES

  • Facebook Clean